Stucen van Nieuwbouwwoningen in Lelystad - Melubo Stucwerk

ERVAREN SCHILDER UIT LELYSTAD

Vraag een offerte aan
Over ons
Uw partner op het gebied van Stuc- en Schilderwerk

Al sinds 2016 is Melubo een begrip in Lelystad en omgeving. Bij Melubo beschikken we over de juiste diploma’s en ervaring op het gebied van stuc- en schilderwerk. Zo is onze vakman, Milton Bonjasky, al vanaf 2007 schilder en sinds een aantal jaren ook ervaren stukadoor. We beschikken over een netwerk van zzp’ers om ons heen, waar we altijd op kunnen rekenen. Met veel enthousiasme en vol overtuiging gaan we iedere dag aan de slag!

 

Niet alleen in Lelystad, maar ook in de omgeving werken we aan stuc- en schilderopdrachten. Zo zijn we bijvoorbeeld ook in het oosten van Nederland te vinden. Melubo werkt voor zowel  particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor of schilder? We komen graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-28377077 of info@melubo.nl.

Onze Diensten
Stucen van nieuwbouwwoningen in Lelystad - Melubo

Ben je op zoek naar de perfecte afwerking voor je nieuwbouwwoning in Lelystad? Overweeg dan stucwerk door Melubo! Wij zijn jouw toegewijde specialist in het stucen van nieuwbouwwoningen en bieden de expertise die nodig is om je huis de gewenste uitstraling te geven.

Stuc Nieuwbouw - Een duurzame keuze

Stucwerk is de ideale afwerking voor nieuwbouwhuizen om verschillende redenen:

 

 1. Egalisatie: Nieuwbouwwanden en -plafonds kunnen kleine onvolkomenheden hebben. Met stucwerk kunnen we deze oneffenheden efficiënt gladstrijken, waardoor een perfecte, gladde afwerking ontstaat.
 2. Sausklaar: Ons team kan je muren en plafonds ‘sausklaar’ maken. Dit betekent dat ze klaar zijn om te worden geschilderd in de kleur van jouw keuze, waardoor je de volledige controle hebt over het eindresultaat. Ook het uitvoeren van schilderwerkzaamheden doen we bij Melubo.
 3. Duurzaamheid: Stucwerk gaat lang mee en behoudt zijn schoonheid, waardoor het een duurzame keuze is voor nieuwbouwwoningen.
Muren laten stucen in nieuwbouw - onze aanpak

Bij Melubo begrijpen we dat elk nieuwbouwproject uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Of je nu de muren en het plafond van je hele huis wilt laten stucen of slechts een enkele ruimte, wij staan voor je klaar.

KWALITEIT

Kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel

SNELHEID

Stuc- en schilderwerk moet immers goed én snel gedaan worden.

GEZELLIGHEID

Wij komen graag langs voor een bezichtiging.

Veelgestelde vragen

Kan je nieuwbouw stucen?

Absoluut! Stucen is een uitstekende keuze voor nieuwbouwwoningen omdat het helpt om oppervlakken glad te maken en klaar te maken voor verdere afwerking zoals schilderen.

Nieuwbouw stucen wel of niet doen?

Het stucen van nieuwbouwwoningen is vaak de beste keuze, omdat het zorgt voor een perfecte basis voor verdere afwerking. Het geeft je volledige controle over het uiteindelijke uiterlijk van je huis en verlengt de levensduur van de oppervlakken.

Kies Melubo voor stucwerk in nieuwbouwwoningen

Melubo is jouw betrouwbare partner voor stucwerk in nieuwbouwwoningen in Lelystad en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. Laat ons je helpen om je nieuwbouwhuis om te toveren tot een droomwoning met onze hoogwaardige stucwerkoplossingen.

  Wij komen graag in Contact

  Melubo komt graag geheel vrijblijvend langs om de opdracht te bezichtigen. Daarbij maken we dan ook direct kennis met elkaar. Wanneer we de opdracht hebben bezichtigd, stellen wij een offerte voor u op. Deze kunnen wij zowel via de mail als per post opsturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan nemen wij contact met u op om de opdracht in te plannen!

   

  Heeft u interesse in onze dienst(en)? Wilt u advies of heeft u een vraag? Dan komen wij graag met u in contact!

  't Hambroek 20
  7271 HA Borculo
  × Hoe kan ik je helpen?