Stucen van Nieuwbouwwoningen in Lelystad - Melubo Stucwerk

ERVAREN SCHILDER UIT LELYSTAD

Vraag een offerte aan
Over ons
Uw partner op het gebied van Stuc- en Schilderwerk

Al sinds 2016 is Melubo een begrip in Lelystad en omgeving. Bij Melubo beschikken we over de juiste diploma’s en ervaring op het gebied van stuc- en schilderwerk. Zo is onze vakman, Milton Bonjasky, al vanaf 2007 schilder en sinds een aantal jaren ook ervaren stukadoor. We beschikken over een netwerk van zzp’ers om ons heen, waar we altijd op kunnen rekenen. Met veel enthousiasme en vol overtuiging gaan we iedere dag aan de slag!

 

Niet alleen in Lelystad, maar ook in de omgeving werken we aan stuc- en schilderopdrachten. Zo zijn we bijvoorbeeld ook in het oosten van Nederland te vinden. Melubo werkt voor zowel  particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor of schilder? We komen graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-28377077 of info@melubo.nl.

Onze Diensten
Glad pleisterwerk door Melubo

Ben je op zoek naar een vlekkeloze afwerking voor je woning of project? Ontdek de wereld van glad pleisterwerk met Melubo, jouw betrouwbare partner voor hoogwaardig stucwerk in Lelystad en omgeving.

Wat is glad pleisterwerk?

Glad pleisterwerk, ook bekend als glad stucwerk, staat voor een perfect gladde en egale afwerking van muren en plafonds. Deze techniek zorgt voor strakke, naadloze oppervlakken die ideaal zijn voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen.

Glad pleisterwerk sausklaar - voor een perfecte basis

Ons glad pleisterwerk is altijd ‘sausklaar’, wat betekent dat je de oppervlakken direct kunt schilderen in de kleur van je keuze. Geen zichtbare onvolkomenheden, alleen een vlekkeloze basis.

Het verschil tussen stucwerk en pleisterwerk

Vaak worden de termen stucwerk en pleisterwerk door elkaar gebruikt, maar er is een subtiel verschil. Pleisterwerk heeft betrekking op de afwerking van muren en plafonds, terwijl stucwerk een breder begrip is dat ook betrekking heeft op het afwerken van gevels. Melubo is gespecialiseerd in zowel pleister- als stucwerk.

KWALITEIT

Kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel

SNELHEID

Stuc- en schilderwerk moet immers goed én snel gedaan worden.

GEZELLIGHEID

Wij komen graag langs voor een bezichtiging.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een stucadoor per m2?

De kosten variëren, afhankelijk van de locatie en de omvang van het project. Neem contact op met Melubo voor een nauwkeurige offerte.

Wat kost het stucen van 100m2?

De prijs hangt af van verschillende factoren, waaronder de staat van de ondergrond en het gewenste eindresultaat. Neem contact op met Melubo voor een persoonlijke offerte.

Kies Melubo voor glad pleisterwerk

Als je op zoek bent naar professioneel glad pleisterwerk voor je muren en plafonds, dan ben je bij Melubo aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig pleisterwerk in Lelystad en de omliggende regio. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je muren en plafonds er strak en naadloos uitzien. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw project? Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

  Wij komen graag in Contact

  Melubo komt graag geheel vrijblijvend langs om de opdracht te bezichtigen. Daarbij maken we dan ook direct kennis met elkaar. Wanneer we de opdracht hebben bezichtigd, stellen wij een offerte voor u op. Deze kunnen wij zowel via de mail als per post opsturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan nemen wij contact met u op om de opdracht in te plannen!

   

  Heeft u interesse in onze dienst(en)? Wilt u advies of heeft u een vraag? Dan komen wij graag met u in contact!

  't Hambroek 20
  7271 HA Borculo
  × Hoe kan ik je helpen?