Klussen in en om het huis
Voor grote en kleine klussen kunt u ons benaderen. Wij denken graag met u mee naar de beste oplossing en prijs kwaliteit verhouding. Met diverse leveranciers hebben wij goede prijsafspraken, waardoor wij onze werkzaamheden tegen een redelijk bedrag kunnen aanbieden.

U kunt denken aan:
 • het leggen van laminaat
 • behangen
 • behang afhalen
 • plaatsen van een keuken
 • plaatsen van schuttingen
 • herstelwerkzaamheden van schuttingen
 • bestraten van de tuin
 • stucwerkzaamheden
Schilderen
Onze vakman is gespecialiseerd in het spuiten van verf. De voordelen om oppervlakten te spuiten is dat het snel en secuur gedaan wordt. U kunt ons benaderen voor diverse schilderwerkzaamheden.

U kunt denken aan:
 • kozijnen en deuren zowel binnen als buiten
 • muren en plafonds
 • trappen, zowel open als dicht
 • radiatoren
 • deuren van uw keuken overspuiten
 • oude meubels opknappen
Onderhoud
Zijn wij bij u geweest om werkzaamheden uit te voeren, dan blijven wij graag met u in contact. Alle werkzaamheden hebben na verloop van tijd weer onderhoud nodig. Tegen een gereduceerde prijs komen wij dan graag weer onderhoud plegen.
Renoveren
U wilt een muur weg hebben, of u wil een toog laten maken, u wil uw huis verkoop klaarmaken. Onze vakman komt graag bij u langs om de werkzaamheden met u te bespreken.
Utiliteitsbouw
U wil een uitbouw, of een verlaagd plafond? Ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u realiseren. Neemt u contact met ons op zodat onze vakman vrijblijvend bij u langs kan komen.
Loading

Snel én kwalitatief stuc- en schilderwerk

Welke diensten levert Melubo?

Stuc- en schilderwerk
Stuken, schilderen én verfspuiten: dat is waar wij gespecialiseerd in zijn!
Lees meer

Uw partner op het gebied van stuc- en schilderwerk

Al sinds 2016 is Melubo een begrip in Lelystad en omgeving. Bij Melubo beschikken we over de juiste diploma’s en ervaring op het gebied van stuc- en schilderwerk. Zo is onze vakman, Milton Bonjasky, al vanaf 2007 schilder en sinds een aantal jaren ook ervaren stukadoor. We beschikken over een netwerk van zzp’ers om ons heen, waar we altijd op kunnen rekenen. Met veel enthousiasme en vol overtuiging gaan we iedere dag aan de slag!

 

Niet alleen in Lelystad, maar ook in de omgeving werken we aan stuc- en schilderopdrachten. Zo zijn we bijvoorbeeld ook in het oosten van Nederland te vinden. Melubo werkt voor zowel  particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor of schilder? We komen graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-28377077 of info@melubo.nl.

 

 

Kwaliteit, snelheid én gezelligheid

Dat is waar Melubo voor staat! Kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven, samen met u, altijd naar het beste en mooiste resultaat. Bovendien vindt Melubo snelheid enorm belangrijk. Stuc- en schilderwerk moet immers goed én snel gedaan worden. Tot slot vinden we service en gezelligheid erg waardevol in ons werk. Zo komen we geheel vrijblijvend bij u langs om de opdracht te bezichtigen, waardoor wij meer over de opdracht én elkaar te weten  komen.

 

 

Stucwerk

Stucwerk: het staat niet alleen chique, het ziet er ook nog eens ontzettend strak uit! Bovendien vormt stucwerk een goede basis voor wat u verder aanbrengt op muren en plafonds. Milton heeft al meerdere jaren ervaring als stukadoor. Op basis van uw wensen nemen wij voorafgaand alle mogelijkheden door. Zo komen we samen tot een geweldig resultaat voor uw huis of pand! Meer weten over ons stucwerk? Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Schilderwerk

Binnen

Toe aan iets anders? Of is het schilderwerk toe aan een nieuwe en frisse laag? Goede redenen om die ruimtes eens aan te pakken! Melubo komt voorafgaand graag eens kijken en geeft advies naar aanleiding van uw wensen. Zo schilderen wij wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Onze vakman maakt niet alleen gebruik van de kwast en de roller, maar ook van een spuitmachine. Zo wordt latexverf of lakverf onder hoge druk op het oppervlak gespoten. Ideaal voor grote oppervlaktes én geheel streeploos!

 

Buiten

Melubo is er ook voor schilderwerk aan de buitenkant van uw huis of pand. Eens in de drie jaar zijn muren, deuren, kozijnen, hekwerken, schuttingen en tuinmeubilair toe aan een nieuwe laag verf. Dit komt doordat zon, regen en wind ervoor zorgen dat een verflaag minder lang meegaat. Bent u misschien wel toe aan een nieuwe kleur? Dan denken wij graag met u mee. Daarnaast biedt Melubo de mogelijkheid om elke drie jaar onderhoud te laten plegen. Zo heeft u altijd een fris en strak geschilderd huis of pand! Wilt u meer informatie? Hieronder vindt u de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

 

 

Wij komen graag in contact

Melubo komt graag geheel vrijblijvend langs om de opdracht te bezichtigen. Daarbij maken we dan ook direct kennis met elkaar. Wanneer we de opdracht hebben bezichtigd, stellen wij een offerte voor u op. Deze kunnen wij zowel via de mail als per post opsturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan nemen wij contact met u op om de opdracht in te plannen!

 

Heeft u interesse in onze dienst(en)? Wilt u advies of heeft u een vraag? Dan komen wij graag met u in contact!

 

U kunt ons bereiken via:
06-28377077
info@melubo.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ons portfolio

Stuc-, schilder- en spuitwerk door de vakman

U kunt ons benaderen voor diverse klussen op het gebied van stuc-, schilder- en spuitwerk, binnen én buiten:

 

Kozijnen en deuren schilderen

Muren en plafond schilderen

Trappen schilderen

Radiatoren schilderen

Deuren van uw keuken overspuiten

Hekwerken en schuttingen schilderen

Tuinmeubilair schilderen

Muren en plafond stuken

 

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en komen graag vrijblijvend bij u langs om de opdracht te bezichtigen. Zo maakt u kennis met de vakman (schilder, stukadoor en spuiter) en ons schildersbedrijf.

Partners

Partner 1
Partner 2

Anderen over Melubo

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?
dan kunt u contact opnemen met +31 6 28 37 70 77
Óf vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen  Uw naam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Categorie (verplicht)

  Werkomschrijving (verplicht)