Dé Schilder in Lelystad voor Kwalitatief Schilderwerk

ERVAREN SCHILDER UIT LELYSTAD

Vraag een offerte aan
Over ons
Uw partner op het gebied van Stuc- en Schilderwerk

Al sinds 2016 is Melubo een begrip in Lelystad en omgeving. Bij Melubo beschikken we over de juiste diploma’s en ervaring op het gebied van stuc- en schilderwerk. Zo is onze vakman, Milton Bonjasky, al vanaf 2007 schilder en sinds een aantal jaren ook ervaren stukadoor. We beschikken over een netwerk van zzp’ers om ons heen, waar we altijd op kunnen rekenen. Met veel enthousiasme en vol overtuiging gaan we iedere dag aan de slag!

 

Niet alleen in Lelystad, maar ook in de omgeving werken we aan stuc- en schilderopdrachten. Zo zijn we bijvoorbeeld ook in het oosten van Nederland te vinden. Melubo werkt voor zowel  particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor of schilder? We komen graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-28377077 of info@melubo.nl.

Onze Diensten
Op zoek naar een ervaren schilder in Lelystad? Ontdek Melubo, Uw Schilderexpert!

Zoek niet verder! Melubo is dé referentie in Lelystad en omgeving als het gaat om snel en kwalitatief stuc- en schilderwerk. Sinds 2016 zijn wij actief en hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in deze branche.

Kwalitatief Stuc- en Schilderwerk: Melubo, Jouw Partner in Lelystad

Wat Melubo echt onderscheidt, is onze toewijding en passie voor ons werk. Elke dag staan we vol enthousiasme en overtuiging klaar om aan de slag te gaan. Melubo voert een breed scala aan schilderwerkzaamheden  uit in de omgeving van Lelystad. Of het nu gaat om het schilderen van muren, deuren, kozijnen, hekwerken of schuttingen, Melubo levert altijd topkwaliteit.

Vakmanschap en Passie: Melubo, Jouw Allround Schilderbedrijf in Lelystad

Bij Melubo draait alles om vakmanschap en kwaliteit, wij zijn een allround schilderbedrijf in Lelystad. Onze hoofdschilder, Milton Bonjasky, heeft al sinds 2007 ervaring in het schildersvak en is de afgelopen jaren ook uitgegroeid tot een ervaren stukadoor. Ons team beschikt over de juiste diploma’s en staat garant voor hoogwaardige resultaten. Bovendien hebben we een betrouwbaar netwerk van zzp’ers om ons heen, waardoor we altijd kunnen rekenen op een efficiënte samenwerking.

KWALITEIT

Kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel

SNELHEID

Stuc- en schilderwerk moet immers goed én snel gedaan worden.

GEZELLIGHEID

Wij komen graag langs voor een bezichtiging.

Perfectie en Klanttevredenheid: Melubo Schilderbedrijf in Lelystad

Wanneer je op zoek bent naar een schilder in Lelystad, ben je bij Melubo aan het juiste adres. Wij begrijpen dat schilderwerk nauwkeurig en professioneel moet worden uitgevoerd. Daarom streven we altijd naar perfectie en klanttevredenheid. Ons schildersbedrijf in Lelystad is er om jouw wensen te vervullen en jouw projecten tot in de puntjes af te werken.

Wil je meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen voor schilderwerkzaamheden in Lelystad? Neem gerust contact met ons op. Melubo staat voor je klaar!

  Wij komen graag in Contact

  Melubo komt graag geheel vrijblijvend langs om de opdracht te bezichtigen. Daarbij maken we dan ook direct kennis met elkaar. Wanneer we de opdracht hebben bezichtigd, stellen wij een offerte voor u op. Deze kunnen wij zowel via de mail als per post opsturen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan nemen wij contact met u op om de opdracht in te plannen!

   

  Heeft u interesse in onze dienst(en)? Wilt u advies of heeft u een vraag? Dan komen wij graag met u in contact!

  't Hambroek 20
  7271 HA Borculo
  × Hoe kan ik je helpen?